Har du spørgsmål? Ring idag på
76 54 01 02

Renovering af hus

Renovering af hus af erfaren tømrer

Vi tilbyder hos Bent Nielsen og Søn professionel tømrer- og snedkerhjælp til renovering af hus. Hvert år betror vores kunder os med både små og større vedligeholdelsesopgaver. Det kan være alt fra at montere nye dørhåndtag, rette skæve døre op til totalrenovering af hele huset.

Vi har hos Bent Nielsen og Søn mange års erfaring i branchen og vil derfor kunne tilbyde yderst professionelt håndværk, når det gælder renovering af hus. Du får samtidig vores ydelser til gode og konkurrencedygtige priser. 

Renovering af hus til en pris, som er til at komme efter 

Når den står på renovering af hus, undersøger mange markedet for gode priser på husrenovering. Vi tilbyder hos Bent Nielsen og Søn skarpe priser på renovering af hus. Det gælder både for mindre opgaver og totalrenovering. Det er dog vigtigt, at man ikke blot vælger den første og bedste løsning.

Kvaliteten på tømrer- og snedkerarbejder er i top hos Bent Nielsen og Søn, og vi sætter en ære i at udføre rigtig godt håndværk. Godt håndværk betyder både, at de forbedrede løsninger ser flotte ud og vil kunne holde i mange år. Vi fungerer som totalentreprenør og vil derfor kunne påtage os hele renoveringsopgaven.

På den måde slipper du også for at skulle have kontakt til eksempelvis mureren eller VVS’eren.

Renovering af hus – pris pr. m2

Hvis du har købt et nyt hus, som har en ideel placering eller måske har et meget flot ydre, men trænger til en kærlig hånd indvendigt, kan en totalrenovering være løsningen. Renovering af hus kan også bestå i, at du ønsker at få et nyt, lækkert køkken eller badeværelse i dit hus.

I forbindelse med en større renovering vil vi tilbyde dig en rigtig god pris pr. m2. For at kunne komme med en konkret m2-pris vil det kræve, at vi har været hjemme hos dig og foretaget en faglig vurdering af renoveringsomfanget. Herefter vil vi kunne komme med et tilbud til dig på renovering af hus. 

Mangler du hjælp til renovering af et gammelt hus? 

Måske bor du i et gammelt hus, som du gerne vil renovere. Det kan både være en totalrenovering af huset, bestemte rum eller delelementer, som du ønsker at få renoveret. Måske trænger huset til en opdatering af køkken eller til en mere holdbar garage. Mange vælger også at købe et ældre charmerende hus og derefter gå i gang med husrenoveringen.

Gamle huse har ofte meget sjæl, og vi har i vores tømrerarbejde meget respekt for oprindelige byggestile. Du kan på den måde trygt få hjælp af Bent Nielsen og Søn til husrenovering og samtidig bevare husets sjæl. 

 

Få et tilbud

Bliv kontaktet

og få et uforpligtende tilbud

Bliv kontaktet

Bent Nielsen og Søn A/S
Industrivej 30, 6840 Oksbøl

Telefon: +45 76 54 01 02
info@bns-oksbol.dk

  • Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.