Har du spørgsmål? Ring idag på
76 54 01 02

Glarmester nær Esbjerg & Varde

Hos Bent Nielsen & Søn råder vi over et hold af alsidige medarbejdere med et højt fagligt niveau. Vi stiller gerne vores faglige kompetencer til rådighed som din glarmester nær Esbjerg & Varde. Vi tilbyder en bred vifte af glarmester opgaver. Vi udfører blandt andet udskiftning af ruder til energibesparende ruder. Men vi påtager os også de helt små glarmester opgaver, som når stormen har ødelagt nogle af ruderne i dit drivhus.

Bent Nielsen & Søn har allerede hjulpet mange tilfredse kunder med glarmesterarbejde i områderne Oksbøl, Blåvand, Esbjerg, Varde og omegn. Vi servicere både private, erhverv og industrien, og vi sørge altid for omhyggelid oprydning efter udført arbejde.

Udover glarmester opgaver, udføre vi en lang række tømrer- og snedkerarbejde, vi kan blandt andet være behjælpelige med følgende:

Glarmesterarbejde med fokus på den høje kvalitet

Hos Bent Nielsen & Søn bestræber vi os på at levere kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser. Din tilfredshed er det vigtigste for os, og vi forstår at et solidt og langvarig samarbejde er bygget op på troværdighed og tillid. Derfor kan du være sikker på, at vi overholder de aftalte betingelser og leveringstider.

Har du haft indbrud, eller har uheldet været ude og du har fået ødelagt en rude? Så kan vi også være behjælpelige. Vi yder en hurtig og effektiv hjælp med udbedring af forsikringsskader. 

Vi har mange års erfaring indenfor glarmester branchen, og vores dygtige og veluddannede medarbejdere står altid klar med råd, vejledning og en professionel løsning.

Kontakt vores glarmester for et godt tilbud

Har du en knust rude der trænger til at blive skiftet ud, eller har du spørgsmål vedrørende vores ydelser som glarmester? Vi varetager et stort udvalg af glarmester opgaver, og vi kan med sikkerhed også hjælpe dig. 

Kontakt os på telefon 76 54 01 02 eller e-mail info@bns-oksbol.dk og få en uforpligtende snak om dine muligheder.

Du kan også udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig så hurtig som muligt.

Få et tilbud

Bliv kontaktet

og få et uforpligtende tilbud

Bliv kontaktet

Bent Nielsen og Søn A/S
Industrivej 30, 6840 Oksbøl

Telefon: +45 76 54 01 02
info@bns-oksbol.dk

  • Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.