Har du spørgsmål? Ring idag på
76 54 01 02

Montering af døre

Vi hjælper dig med montering af døre

Der findes mange forskellige typer af døre i flere forskellige materialer og farver. Når det gælder den udvendige dør, gør døren en stor forskel for udseendet på husfacaden. Moderne døre indvendigt kan også bidrage til en flot indretning i dit hus. Vi kan både hjælpe dig med at montere og udskifte døre til gode priser.

Ved at få professionel hjælp til montering af dør sikrer du dig en høj kvalitet og vil dermed kunne undgå ny udskiftning i mange år. Vi tilbyder en pakkeløsning med både dør og montering af døren, som du allerede har købt.

Udskiftning af døre og karme. Tid til forandring?

Vi hjælper med udskiftning af enkeltdøre og udskiftning af alle døre i et hus eller en erhvervsvirksomhed. Udskiftning af døre kan være nødvendigt, hvis der eksempelvis er gået råd i træet i døren. Hvis det gælder en udvendig dør, vil udskiftningen betyde, at du kan spare på varmen og få en billigere varmeregning.

Det kan også være, at dine indvendige døre er gamle, og du gerne vil opdatere husets døre. Udskiftning af døre indvendigt vil gøre en stor forskel, da døre er noget, som man lægger mærke til. Prisen afhænger af, hvilken type af dør du ønsker. Der findes et hav af forskellige typer, materialer og udskæringer.

Efter en faglig vurdering vil vi komme med et tilbud til dig, hvor montering af dør også er med i prisen.

Montering af indvendige døre

Hvis du har brug for hjælp til montering af døre indvendigt, har du fundet de helt rigtige. Hos Bent Nielsen og Søn monterer vi indvendige døre til en god pris. Måske ønsker du at få monteret samme dørtype i hele dit hus for et ensartet udtryk.

Det kan også være, at du blot har brug for hjælp til montering af få døre, som er gået stykker. Der er ikke nogen opgaver, som er for små – og vi hjælper også med de mere omfattende opgaver som montering af mange døre i større erhvervsvirksomheder.

Har du brug for udskiftning og montering af vinduer i samme forbindelse, så er det også en opgave vi kan klare. 

Montering af udvendig dør. Med ny dør kan du spare på varmeregningen!

Vi klarer også montering af din udvendige dør. Det kan være, at din yderdør er gået i stykker, eller at der er gået råd i træet. I forbindelse med montering af dør hjælper vi også med montering af tætningslister til døre, så du sikrer dig, at døren slutter tæt. På den måde holder du bedst muligt på varmen og energioptimerer dit hus.

Ved udskiftning af den udvendige dør har du mulighed for at søge håndværkerfradrag, fordi det er en energioptimerende løsning.

Få et tilbud

Bliv kontaktet

og få et uforpligtende tilbud

Bliv kontaktet

Bent Nielsen og Søn A/S
Industrivej 30, 6840 Oksbøl

Telefon: +45 76 54 01 02
info@bns-oksbol.dk

  • Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.