Har du spørgsmål? Ring idag på
76 54 01 02

Ombygning & tilbygning til hus

Hos Tømrer- og snedkerfirmaet Bent Nielsen og Søn A/S tilbyder vi at være din samarbejdspartner på dit næste store byggeprojekt. Vi har mange års erfaring med både ombygning og tilbygning og tilbyder professionel rådgivning, vejledning og et professionelt løsningsforslag.

Som tømrer og snedker har vi allerede hjulpet mange tilfredse kunder med ombygning og tilbygning i Oksbøl, Esbjerg, Varde, Blåvand og omegn. Vi servicere både private og erhvervskunder, og vi står selvfølgelig også gerne for totalentreprise ved dit kommende byggeri.

Er du ikke interesseret i ombygning eller tilbygning, udfører vi også en bred vifte af andre tømrer og snedkeropgaver.

Vi kan blandt andet være behjælpelige med:

Ombygning - med respekt for helheden

Er børnene flyttet ud og du står nu med ekstra kvadratmeter, som du ikke ved hvad du skal gøre med? Med en professionelt udført af Bent Nielsen & Søn, sørger vi for at alle husets kvadratmeter blev udnyttet til fuld potentiale.

​Vi sætter vi en ære i at bygge med respekt for bestående byggestile. Vore kunder betror os rigtig mange til- og ombygninger - og vort mål er altid, at du ikke skal kunne se, hvor det gamle holder op og det nye begynder.

Tilbygning til hus

En tilbygning til huset kan være et rigtig godt alternativ i stedet for at flytte i nyt hus. Du slipper ikke bare for at skulle flytte alt inventaret, du øger også boligens værdi. Uanset om du skal have tilbygget en ny udestue, eller et ekstra værelse i boligen, så kan vi klare opgaven.

Vi anvender altid de bedste byggematerialer på markedet, når vi varetager et byggeprojekt. Er du i tvivl omkring hvilke materialer du skal vælge, tilbyder vi selvfølgelig professionel rådgivning, så vi i samarbejde kan opnå det bedste mulige resultat.

Kontakt os for et tilbud

Trænger dit hus til en ombygning eller en tilbygning? Eller har du spørgsmål vedrørende bygningsreglementet? Så står vi klar til at give dig en hjælpende hånd.

Kontakt os på telefon 76 54 01 02 eller e-mail info@bns-oksbol.dk og få uforpligtende snak om dine muligheder. Du kan også udfylde vores kontaktformular med din forespørgsel, så vender vi tilbage til dig snarest muligt.

Få et tilbud

Bliv kontaktet

og få et uforpligtende tilbud

Bliv kontaktet

Bent Nielsen og Søn A/S
Industrivej 30, 6840 Oksbøl

Telefon: +45 76 54 01 02
info@bns-oksbol.dk

  • Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.