Har du spørgsmål? Ring idag på
76 54 01 02

Vi kan hjælpe dig med nyt tag

Trænger dit tag til en udskiftning? Et godt tag er forudsætningen for et sundt hus, og taget er desuden helt centralt for udseendet på dit hus. Ved at få nyt tag vil du sikre dig et hus, som er ekstra sikret mod vind og vejr. Herudover vil du opgradere udseendet på dit hus markant med et flot, nyt tag.

Der findes mange forskellige tagtyper til forskellige priser, og det handler om at undersøge markedet og finde det helt rigtige tag til dig og dit hus. Hos Bent Nielsen og Søn tilbyder vi at lægge nyt tag til rigtig gode priser. 

Hvad koster et nyt tag?

Hvis det er første gang, at du skal have lagt nyt tag, vil du nok spørge dig selv: ”Hvad koster det at få lagt nyt tag?”. For at kunne give dig en eksakt pris på et nyt tag til dit hus, din tilbygning eller din garage kræver det, at vi har været hjemme hos dig og foretaget en faglig vurdering af dit tag og din tagkonstruktion.

Herefter kan vi give dit et tilbud på, hvad et nyt tag vil komme til at koste dig. Vi garanterer at lægge et nyt tag på dit hus til en yderst konkurrencedygtig og god pris. Billige priser betyder dog ikke, at der er gået på kompromis med kvaliteten.

Bent Nielsen og Søn tilbyder yderst professionelt tømrer- og snedkerarbejde. Du har desuden mulighed for at få håndværkerfradrag på nyt tag. 

Nyt tag betyder energiforbedring 

Når man lægger nyt tag, energioptimerer man sit hus. Det betyder også, at du kan få håndværkerfradrag på nyt tag. Et nyt tag er med til at energioptimere dit hus, og du vil dermed være med til at formindske klimabelastningen.

Taget vil beskytte mod regn, kulde og blæst, og ofte vil man i forbindelse med et nyt tag også skifte isoleringen, så huset bliver yderligere energioptimeret. Et nyt tag vil samtidig betyde, at du får en meget billigere energiregning, og tagudskiftning kan derfor i høj grad betale sig på den lange bane. 

Tagudskiftning – vælg den rigtige tagtype

Der findes en række forskellige typer af tag, som alle har deres fordele. Du kan både få tegltag, skiffertag, ståltag, eternittag eller betontag. Så hvis du skal have nyt tag og udskiftet det gamle, bør du overveje, hvilket tag der passer bedst til dit hus, din tilbygning eller din garage.

Dit tag bør holde i mange år. Det afhænger selvfølgelig af vind- og vejrforhold, men en tommelfingerregel hedder, at et tag holder minimum 30 år. 

Vil du vide mere er du velkommen til at kontakte os på telefon 76 54 01 02 eller send en mail til info@bns-oksbol.dk. Vi står klar til at hjælpe det. 

Få et tilbud

Bliv kontaktet

og få et uforpligtende tilbud

Bliv kontaktet

Bent Nielsen og Søn A/S
Industrivej 30, 6840 Oksbøl

Telefon: +45 76 54 01 02
info@bns-oksbol.dk

  • Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.