Har du spørgsmål? Ring idag på
76 54 01 02

Montering af vinduer

Få professionel hjælp til montering af vinduer 

Med mindre du har en gør-det-selv-mand eller kvinde i maven, kan montering af vinduer og døre være svære opgaver. Samtidig er det vigtigt, at montering af vinduer og døre er udført korrekt. Det betyder meget, at monteringen af vinduer er rigtig, for at der for eksempel ikke trænger vand ind gennem vinduerne.

Hos Bent Nielsen og Søn hjælper vi dig med professionel montering af vinduer og døre til gode priser. Vi har både erfaring med mindre opgaver som udskiftning af et enkelt vindue til større opgaver som en hel facaderenovering af ejendomme.

Du kan med andre ord få hjælp til forskellige opgavetyper både som privat- og erhvervskunde. 

Montering af vinduer og døre til gode priser

Bent Nielsen og Søn klarer montering af vinduer og døre for dig. Det kan være, at du har investeret i nye vinduer eller døre i forbindelse med nybyg, eller at du blot ønsker hjælp til montering af nyindkøbte vinduer eller døre i dit hus. Du får en god pris på montering af vinduer, både hvis det gælder montering af få eller mange vinduer.

Vi tilbyder også en pakkeløsning, hvor du får både vinduer og montering med i købet. Pris på vinduer inkl. montering vurderes ud fra et fagligt blik på dit hus og dine vinduer. Priserne varierer derfor fra opgave til opgave, men vores priser på montering af vinduer er altid yderst konkurrencedygtige.

Vi har rigtig gode samarbejder med flere store vinduesproducenter og kan derfor tilbyde fordelagtige pakkeløsningspriser på montering af vinduer og døre. 

Udskiftning af vindue eller vinduer

Udskiftning af vinduer vil hjælpe med at forbedre indeklimaet i dit hus. Måske er du generet af vind eller regn, som trænger igennem dine vinduer. Udskiftning af vinduer kan være også nødvendigt, hvis dine vinduer er punkteret, eller der er gået råd i træet omkring vinduet, så hele vinduet skal udskiftes.

En udskiftning af vinduer kan i den forbindelse forbedre både indeklima og være energibesparende. Energibesparende tolagsruder er en populær løsning blandt danskere og betyder samtidig, at du kan spare på varmeregningen.

Du vil også have mulighed for at søge håndværkerfradrag, når den står på udskiftning af vindue eller vinduer.

Udskiftning af vinduer – pris? 

Udskiftning af vindue eller vinduer kan være yderst nødvendigt, men hvis mange af dine vinduer trænger til en udskiftning, kan det blive nemt blive en større udgift. Prisen på udskiftning af vinduer hos Bent Nielsen og Søn vil være afhængig af, hvilken type vindue du ønsker.

Der gælder forskellige priser på eksempelvis vinduer med aluminium, træ og plastikrammer. Du får dog altid gode priser på udskiftning af vinduer hos os.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for at vide mere eller ønsker at få et uforpligtende tilbud. Ring på telefon 76 54 01 02 eller send en mail til info@bns-oksbol.dk.

Få et tilbud

Bliv kontaktet

og få et uforpligtende tilbud

Bliv kontaktet

Bent Nielsen og Søn A/S
Industrivej 30, 6840 Oksbøl

Telefon: +45 76 54 01 02
info@bns-oksbol.dk

  • Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.