Har du spørgsmål? Ring idag på
76 54 01 02

Er tiden kommet til at få bygget noget nyt?

Helårshuse

​Lige siden midten af 90'erne har vi opført en efterhånden lang række helårshuse for kunder lige fra grænsen i syd til Silkeborg i nord - og rigtig mange på vor hjemmebane i Varde & Esbjerg kommuner. Vi opfører op til fem huse om året efter vore kunders ønsker. Vi spiller med, uanset om du blot lufter dine idéer eller kommer med dine egne streger på et stykke pergamentpapir - eller med din egen arkitekts tegninger.

Nyt hus lige efter dine ønsker

​Som regel betror vore kunder os opførelse af deres nye drømmehuse som hovedentrepriser. Vi bygger både træ- og murstenshuse med kreative og langtidsholdbare streger fra vor faste arkitektpartner.

​Hos os får du dit helt eget hus, da vi laver lutter individuelle løsninger.

​- Det er en fornøjelse for os at være med på dit byggeri lige fra første tegning til den afsluttende energimærkning.

Sommerhuse​

Tømrerfirmaet Bent Nielsen og Søn A/S har bygget sommerhuse langs vestkysten, lige siden danskerne i efterkrigstiden for alvor fik øjnene op for vor egns unikke natur og de rekreative værdier ved små og store fritidshuse.

​I dag opfører vi fire sommerhuse pr. år, lige fra træhuse på 60 m2 til murede husede i helårsboligstørrelsen på 180 m2.

​Masser af sommerhuse i både træ og mursten

​Dit helt eget hus

Vore kunder vil ha' specielle løsninger - og det er også dem, man som håndværker er mest stolt af.

​Eksperter i byggestile - og materialer

Og sætter du pris på, at dit sommerhus både bliver set men samtidig føjer sig ind i vor unikke natur på en flot måde, er du kommet til de rette. For vi ka' godt li' at bevare områdets oprindelige stil for sommerhusbyggerier, også når det gælder nybyggerier - og vi har styr på de skiftende byggestile lige fra Skallingen i syd til Henne i nord.

Ligesom du hos os finder den nødvendige viden om byggeri her vestpå - som på grund af det høje saltindhold i luften kræver andre materialer end i andre egne af landet.

​Godt håndværk giver tillid - og ordrer

Vi må gøre et godt indtryk. For ofte bliver vore kunder så glade for vort arbejde, at de inviterer os med til opgaver på deres helårshuse overalt rundt i landet. Opgaver som vi gerne påtager os for vore trofaste kunder.

​Sommerhuse med stil og sjæl

Erhverv

Tømrer- og Snedkerfirmaet Bent Nielsen og Søn A/S er stærk på erhvervsbyggeri og bliver inviteret med på mange spændende nybyggerier især i vort nærområde, Esbjerg og Varde kommuner.

Vi bygger både produktions-, lager- og administrationsbygninger.

Få et tilbud

Bliv kontaktet

og få et uforpligtende tilbud

Bliv kontaktet

Bent Nielsen og Søn A/S
Industrivej 30, 6840 Oksbøl

Telefon: +45 76 54 01 02
info@bns-oksbol.dk

  • Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.