Har du spørgsmål? Ring idag på
76 54 01 02

Hurtige beslutninger - som du kan stole på

Hos os møder du stærk projektstyring, men også dybt ansvarlige og fagligt dygtige tømrere, som er i stand til at forhandle praktiske løsninger på detaljer i dit byggeri ude på pladsen. Vi arbejder i en udpræget flad struktur, hvor vore ansatte får meget ansvar og derfor betragter vort firma som deres eget.

​Altid hurtige beslutninger

​Vi er meget fast sammentømret enhed på 15 ansatte i alderen fra 17 til 55 år og vi har flere 25 års jubilarer, ansatte som har været ombord endnu før mester Carsten Nielsen overtog ledelsen i 1993.

​Vor fleksibilitet er guld værd for os. For den sætter os i stand til hurtige beslutninger og til at byde ind med konkurrencedygtige priser.

​For dig som kunde er det også en fordel, at du kan få kompetente beslutninger på stedet - og at vejen til mester Carsten altid er endog meget kort.

​Og lærlinge - i en tid hvor unge har mere end svært ved at finde lærepladser? Vi vil slet ikke undvære det livsvigtige unge input fra kommende generationer af håndværkere. Derfor har vi altid mindst to lærlinge ansat.

​Fleksibilitet giver samarbejde, hurtige beslutninger, ansvar - og lave priser​

Få et tilbud

Bliv kontaktet

og få et uforpligtende tilbud

Bliv kontaktet

Bent Nielsen og Søn A/S
Industrivej 30, 6840 Oksbøl

Telefon: +45 76 54 01 02
info@bns-oksbol.dk

  • Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.