Har du spørgsmål? Ring idag på
76 54 01 02

Byg nyt sommerhus

Byg sommerhus med professionel hjælp 

Mangler du professionel hjælp til byg af nyt sommerhus? Hos Bent Nielsen og Søn hjælper vi dig med at bygge drømmesommerhuset. Vi har mange års erfaring med byg af sommerhus og opfører i dag op til fire sommerhuse pr. år. Det betyder, at du får yderst kompetent og professionelt udført tømrerarbejde.

Vi anbefaler selvstændigt sommerhus-byg som en god løsning til dig, som gerne vil have en høj grad af medbestemmelse over, hvordan et nyt sommerhus til dig skal se ud. Du får hos Bent Nielsen og Søn totalentreprise og slipper dermed for selv at skulle have kontakt med eksempelvis elektriker- og VVS-firmaer. 

Personlig og unik løsning – byg nyt sommerhus 

Byg sommerhus selv, hvis du ønsker dit helt eget unikke sommerhus. Du får et hus, som ikke ligner alle de andre type-sommerhuse og kan dermed tilpasse huset til dine og/eller din families behov. Måske vil du gerne have et ekstra værelse, end hvad typehusene indebærer eller hems til værelserne.

Sommerhus-byg er en rigtig god måde at få et personligt fritidshus, som du kan nyde at opholde dig i, når du skal have et afbræk fra den travle hverdag. 

Byg sommerhus i træ, eller vælg mellem andre materialer

Du kan opføre dit sommerhus i forskellige materialer. Byg sommerhus i træ, hvis du ønsker et flot og rustikt udseende. Træsommerhuse er meget populære blandt danskere, og vi har god erfaring med den sommerhustype. Det kan også være, at du ønsker et muret sommerhus, som i højere grad ligner en helårsbolig.

Vi kan både hjælpe med byg af nyt sommerhus i træ på eksempelvis 60 m2 eller byg af murede sommerhus i helårsboligstørrelse på 180 m2. Det er vigtigt for os, at byg af sommerhus indebærer en respekt for det område, hvor der bygges. Forskellige sommerhusområder har forskellige stile, og vi har godt styr på de skiftende byggestile lige fra Skallingen til Henne.

Er det tid til sommerhus-renovering?

Måske er det ikke et byg-nyt-sommerhus-projekt, som du vil igangsætte, men en renovering af dit sommerhus. Det kan være, at det er tid til nyt tag på dit sommerhus eller en større renovering indendørs. Nyt sommerhus-tag betyder, at du forbedrer indeklimaet, og det er desuden en energioptimerende løsning.

Du vil derfor også kunne få håndværkerfradrag, hvis du får nyt tag på dit sommerhus. Det kan også være, at du ønsker at renovere dit sommerhus ved at udvide med et ekstra værelse og måske gøre stuen mindre for på den måde at få plads til flere overnattende. Alt sammen kan Bent Nielsen og Søn hjælpe dig med – byg trygt sommerhus med os. 

Har du spørgsmål eller ønsker du at få et uforpligtende tilbud, så kontakt os gerne ved at ringe på telefon 76 54 01 02 eller på mail info@bns-oksbol.dk

Få et tilbud

Bliv kontaktet

og få et uforpligtende tilbud

Bliv kontaktet

Bent Nielsen og Søn A/S
Industrivej 30, 6840 Oksbøl

Telefon: +45 76 54 01 02
info@bns-oksbol.dk

  • Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.